top of page
6191d7e3-f389-4837-9a11-6cb7bc12dd82.jpeg
Milou Schwirtz
Logopediste/Kindercoach

Ik ben Milou Schwirtz

Jarenlang(vanaf 1995) ben ik werkzaam geweest als Logopediste in Amsterdam, Hoofddorp, Bennekom en Ede.  Vanaf 2014 ben ik (na een omscholingsopleiding) als holistisch kindercoach gaan werken in Oosterbeek en Arnhem.

Sinds zomer 2022 combineer ik deze twee ervaringsgebieden

bij mijn praktijk: LO&CO, door op een holistische manier kinderen en volwassenen te behandelen met

 

WAT IS KINDERCOACHING?

 

Milou Kindercoaching biedt hulp aan kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar, ouderondersteuning en psycho educatie bij ouderschapsvragen, omgaan met hoogsensitiviteit(van zowel ouder als kind), scheidingsproblematiek(van kind), vergroten van zelfvertrouwen en omgang met allerlei soorten kleine problemen die geen diagnose hebben. Denk daarbij ook aan moeite met huiswerk plannen, gespannen zijn bij toetsen, moeite met concentratie en faalangst

zie(Ik leer leren)

 

Wij denken in oplossingen. 

     Traject:

  • Bij telefonische of schriftelijke aanmelding zal aan u een intake formulier worden opgestuurd per mail. U vult dit in en stuurt dit aan mij terug. Zo ben ik goed voorbereid op het intakegesprek.

  • De eerste afspraak: Het intakegesprek kan met of zonder kind worden gevoerd, afhankelijk van leeftijd en problematiek. Na dit gesprek wordt een hulpvraag geformuleerd en een behandelovereenkomst getekend. 

  • Het is moeilijk te zeggen hoeveel sessies uw kind nodig heeft. Er kan gekozen worden voor vooraf inplannen van 5 sessies en dan een evaluatie. Het kan ook per keer bekeken worden.

  • Op maat aanpakken van de hulpvraag met behulp van muziek, speltechnieken, tekenen en knutselen, wandelen en bewegen, kinderyoga-oefeningen, NLP-technieken en mindfulness.

  • Evaluatie en adviezen

 

Je kind pikt altijd positieve aspecten op uit het traject dus ik wens

      Ieder kind een coach!

bottom of page